Απεργία Αποχή Από Αξιολόγηση : Praktikes Energeies Twn Syllogwn Didaskontwn Gia Thn A3iologhsh Twn Sm Syllogos Ekpaideytikwn P E Nikaias Peiraia - Ξεπερνώντας απ' τα κάτω την αδράνεια του δσ της ολμε, 33 ελμε (μέχρι στιγμής) αποφασίζουν απεργία αποχή από τη διαδικασία αξιολόγησης των διευθυντών, με την κάλυψη των δσ, των γ.

Απεργία Αποχή Από Αξιολόγηση : Praktikes Energeies Twn Syllogwn Didaskontwn Gia Thn A3iologhsh Twn Sm Syllogos Ekpaideytikwn P E Nikaias Peiraia - Ξεπερνώντας απ' τα κάτω την αδράνεια του δσ της ολμε, 33 ελμε (μέχρι στιγμής) αποφασίζουν απεργία αποχή από τη διαδικασία αξιολόγησης των διευθυντών, με την κάλυψη των δσ, των γ.. Της ολμε να υλοποιήσει την απόφαση της γ.σ. Είναι στην πραγματικότητα η καθιερωμένη γιορτή της εξέγερσης των εργατών του σικάγου, η οποία αποτέλεσε μια από τις κορυφαίες στιγμές της πάλης των τάξεων στη νεότερη εποχή. Τσίπρα που μπορείτε να δείτε εδω. Η κυβερνητική τρομοκρατια δεν θα περάσει. Δηλώνει την αντίθεσή του στους σχεδιασμούς για αξιολόγηση της σχολικής μονάδας και για ατομική αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

Ξεπερνώντας απ' τα κάτω την αδράνεια του δσ της ολμε, 33 ελμε (μέχρι στιγμής) αποφασίζουν απεργία αποχή από τη διαδικασία αξιολόγησης των διευθυντών, με την κάλυψη των δσ, των γ. Την πρώτη μαΐου γιορτάζεται η μέρα των εργατών. Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου. Δηλώνει την αντίθεσή του στους σχεδιασμούς για αξιολόγηση της σχολικής μονάδας και για ατομική αξιολόγηση των εκπαιδευτικών. Την προκήρυξη απεργίας με αποχή από τα καθήκοντα της αξιολόγησης αποφάσισε σήμερα σε έκτακτη συνεδρίαση το γενικό συμβούλιο της ποεδην μετά την δικαστική απόφαση που χαρακτήριζε παράνομη την απεργία της αδεδυ.το γενικό συμβούλιο της ποεδην ανταποκρίθηκε άμεσα στα.

Ta Pososta Apergias Apoxhs Twn Olme Doe Apo Thn Ayto A3iologhsh Twn Sxolikwn Monadwn Kymainontai Apo 90 100 Redtopia
Ta Pososta Apergias Apoxhs Twn Olme Doe Apo Thn Ayto A3iologhsh Twn Sxolikwn Monadwn Kymainontai Apo 90 100 Redtopia from cdn.shortpixel.ai
Η ποεδην θα καταθέσει νέο εξώδικο αν και μας καλύπτει το περσυνό. Η εκτελεστική επιτροπή της α.δ.ε.δ.υ. Είναι στην πραγματικότητα η καθιερωμένη γιορτή της εξέγερσης των εργατών του σικάγου, η οποία αποτέλεσε μια από τις κορυφαίες στιγμές της πάλης των τάξεων στη νεότερη εποχή. Χαιρετίζει τους χιλιάδες εργαζόμενους του δημοσίου που στη συντριπτική τους πλειονότητα, με αποφάσεις των συνελεύσεων. Συνάδελφοι, προκειμένου να ενημερωθείτε, μιας και ο σύλλογος μας έχει αδρανήσει τελευταία και σε αυτό το επίπεδο, παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας για την ενημέρωσή σας. Την προκήρυξη απεργίας με αποχή από τα καθήκοντα της αξιολόγησης αποφάσισε σήμερα σε έκτακτη συνεδρίαση το γενικό συμβούλιο της ποεδην μετά την δικαστική απόφαση που χαρακτήριζε παράνομη την απεργία της αδεδυ.το γενικό συμβούλιο της ποεδην ανταποκρίθηκε άμεσα στα. Tην έναρξη και κλιμάκωση αγωνιστικών κινητοποιήσεων από την δευτέρα 10 φεβρουαρίου ανακοίνωσαν οι δικαστικοί υπάλληλοι… Η μεγάλη συμμετοχή στην απεργία/αποχή από την αξιολόγηση, τα προηγούμενα δύο χρόνια, έδειξε πως ο δημοσιοϋπαλληλικός κόσμος στη συντριπτική του πλειονότητα

Χαιρετίζει τους χιλιάδες εργαζόμενους του δημοσίου που στη συντριπτική τους πλειονότητα, με αποφάσεις των συνελεύσεων.

Από τις διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο 4692/2020 (φεκ 12 ιουνίου 2020) καθώς και από την υπουργική απόφαση «συλλογικός προγραμματισμός, εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων ως προς το εκπαιδευτικό τους έργο» και. Η ποεδην θα καταθέσει νέο εξώδικο αν και μας καλύπτει το περσυνό. Την πρώτη μαΐου γιορτάζεται η μέρα των εργατών. Δηλώνει την αντίθεσή του στους σχεδιασμούς για αξιολόγηση της σχολικής μονάδας και για ατομική αξιολόγηση των εκπαιδευτικών. Τσίπρα που μπορείτε να δείτε εδω. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Tην έναρξη και κλιμάκωση αγωνιστικών κινητοποιήσεων από την δευτέρα 10 φεβρουαρίου ανακοίνωσαν οι δικαστικοί υπάλληλοι… Χαιρετίζει τους χιλιάδες εργαζόμενους του δημοσίου που στη συντριπτική τους πλειονότητα, με αποφάσεις των συνελεύσεων. Η απεργία αποτελεί δικαίωμα και ασκείται από τις νόμιμα συνεστημένες συνδικαλιστικές οργανώσεις για τη διαφύλαξη και προαγωγή των 9. Υπενθυμίζουμε ότι η «αξιολόγηση» δεν είναι ένα απλά τεχνοκρατικό ή διαδικαστικό ζήτημα, αποσυνδεμένο από τη στόχευση κάθε κυβέρνησης για να λειτουργήσει το δημόσιο, ως. Της ολμε να υλοποιήσει την απόφαση της γ.σ. Συνεχίζει η απεργία της ποε οτα από την αξιολόγηση. Συνεχίζουμε αποφασιστικά την απεργία/αποχή από την αξιολόγηση.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου. Η κυβερνητική τρομοκρατια δεν θα περάσει. Από τις διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο 4692/2020 (φεκ 12 ιουνίου 2020) καθώς και από την υπουργική απόφαση «συλλογικός προγραμματισμός, εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων ως προς το εκπαιδευτικό τους έργο» και. Συνάδελφοι, προκειμένου να ενημερωθείτε, μιας και ο σύλλογος μας έχει αδρανήσει τελευταία και σε αυτό το επίπεδο, παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας για την ενημέρωσή σας. Δηλώνει την αντίθεσή του στους σχεδιασμούς για αξιολόγηση της σχολικής μονάδας και για ατομική αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

Blog Archives
Blog Archives from syllogos-glyfada3b.weebly.com
Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Συνεχίζει η απεργία της ποε οτα από την αξιολόγηση. Η εκτελεστική επιτροπή της α.δ.ε.δ.υ. Από τις διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο 4692/2020 (φεκ 12 ιουνίου 2020) καθώς και από την υπουργική απόφαση «συλλογικός προγραμματισμός, εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων ως προς το εκπαιδευτικό τους έργο» και. Αναρτήθηκε από όραμα και δημιουργία 28 σεπτεμβρίου. Την πρώτη μαΐου γιορτάζεται η μέρα των εργατών. Η απεργία αποτελεί δικαίωμα και ασκείται από τις νόμιμα συνεστημένες συνδικαλιστικές οργανώσεις για τη διαφύλαξη και προαγωγή των 9. Η ποεδην θα καταθέσει νέο εξώδικο αν και μας καλύπτει το περσυνό.

Της ολμε να υλοποιήσει την απόφαση της γ.σ.

Η ποεδην θα καταθέσει νέο εξώδικο αν και μας καλύπτει το περσυνό. Ξεπερνώντας απ' τα κάτω την αδράνεια του δσ της ολμε, 33 ελμε (μέχρι στιγμής) αποφασίζουν απεργία αποχή από τη διαδικασία αξιολόγησης των διευθυντών, με την κάλυψη των δσ, των γ. Η μεγάλη συμμετοχή στην απεργία/αποχή από την αξιολόγηση, τα προηγούμενα δύο χρόνια, έδειξε πως ο δημοσιοϋπαλληλικός κόσμος στη συντριπτική του πλειονότητα Συνάδελφοι, προκειμένου να ενημερωθείτε, μιας και ο σύλλογος μας έχει αδρανήσει τελευταία και σε αυτό το επίπεδο, παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας για την ενημέρωσή σας. Δεν θα περάσει ο χουντικού τύπου απεργοσπαστικός σχεδιασμός της κυβέρνησης! Της ολμε να υλοποιήσει την απόφαση της γ.σ. Συνελεύσεών τους και της αδεδυ. Η εκτελεστική επιτροπή της α.δ.ε.δ.υ. Συνεχίζει η απεργία της ποε οτα από την αξιολόγηση. Χαιρετίζει τους χιλιάδες εργαζόμενους του δημοσίου που στη συντριπτική τους πλειονότητα, με αποφάσεις των συνελεύσεων. Υπενθυμίζουμε ότι η «αξιολόγηση» δεν είναι ένα απλά τεχνοκρατικό ή διαδικαστικό ζήτημα, αποσυνδεμένο από τη στόχευση κάθε κυβέρνησης για να λειτουργήσει το δημόσιο, ως. Υπενθυμίζουμε ότι η αποχή των εκπαιδευτικών από συγκεκριμένα καθήκοντα συνιστά απολύτως νόμιμη, συνταγματικά κατοχυρωμένη μορφή καλούμε τις εκπαιδευτικές ομοσπονδίες δοε/ολμε να κηρύξουν 24ωρη απεργία. Την προκήρυξη απεργίας με αποχή από τα καθήκοντα της αξιολόγησης αποφάσισε σήμερα σε έκτακτη συνεδρίαση το γενικό συμβούλιο της ποεδην μετά την δικαστική απόφαση που χαρακτήριζε παράνομη την απεργία της αδεδυ.το γενικό συμβούλιο της ποεδην ανταποκρίθηκε άμεσα στα.

Η εκτελεστική επιτροπή της α.δ.ε.δ.υ. Από τις διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο 4692/2020 (φεκ 12 ιουνίου 2020) καθώς και από την υπουργική απόφαση «συλλογικός προγραμματισμός, εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων ως προς το εκπαιδευτικό τους έργο» και. Η μεγάλη συμμετοχή στην απεργία/αποχή από την αξιολόγηση, τα προηγούμενα δύο χρόνια, έδειξε πως ο δημοσιοϋπαλληλικός κόσμος στη συντριπτική του πλειονότητα Συνεχίζουμε αποφασιστικά την απεργία/αποχή από την αξιολόγηση. Τσίπρα που μπορείτε να δείτε εδω.

Bhmata Ylopoihshs Apergias Apoxhs Apo Thn A3iologhsh Elme Kerkyras
Bhmata Ylopoihshs Apergias Apoxhs Apo Thn A3iologhsh Elme Kerkyras from elmekerkyras.gr
Tην έναρξη και κλιμάκωση αγωνιστικών κινητοποιήσεων από την δευτέρα 10 φεβρουαρίου ανακοίνωσαν οι δικαστικοί υπάλληλοι… Την προκήρυξη απεργίας με αποχή από τα καθήκοντα της αξιολόγησης αποφάσισε σήμερα σε έκτακτη συνεδρίαση το γενικό συμβούλιο της ποεδην μετά την δικαστική απόφαση που χαρακτήριζε παράνομη την απεργία της αδεδυ.το γενικό συμβούλιο της ποεδην ανταποκρίθηκε άμεσα στα. Της ολμε να υλοποιήσει την απόφαση της γ.σ. Δηλώνει την αντίθεσή του στους σχεδιασμούς για αξιολόγηση της σχολικής μονάδας και για ατομική αξιολόγηση των εκπαιδευτικών. Η απεργία αποτελεί δικαίωμα και ασκείται από τις νόμιμα συνεστημένες συνδικαλιστικές οργανώσεις για τη διαφύλαξη και προαγωγή των 9. Χαιρετίζει τους χιλιάδες εργαζόμενους του δημοσίου που στη συντριπτική τους πλειονότητα, με αποφάσεις των συνελεύσεων. Υπενθυμίζουμε ότι η «αξιολόγηση» δεν είναι ένα απλά τεχνοκρατικό ή διαδικαστικό ζήτημα, αποσυνδεμένο από τη στόχευση κάθε κυβέρνησης για να λειτουργήσει το δημόσιο, ως. Η μεγάλη συμμετοχή στην απεργία/αποχή από την αξιολόγηση, τα προηγούμενα δύο χρόνια, έδειξε πως ο δημοσιοϋπαλληλικός κόσμος στη συντριπτική του πλειονότητα

Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα.

Της ολμε να υλοποιήσει την απόφαση της γ.σ. Την προκήρυξη απεργίας με αποχή από τα καθήκοντα της αξιολόγησης αποφάσισε σήμερα σε έκτακτη συνεδρίαση το γενικό συμβούλιο της ποεδην μετά την δικαστική απόφαση που χαρακτήριζε παράνομη την απεργία της αδεδυ.το γενικό συμβούλιο της ποεδην ανταποκρίθηκε άμεσα στα. Συνεχίζει η απεργία της ποε οτα από την αξιολόγηση. Η μεγάλη συμμετοχή στην απεργία/αποχή από την αξιολόγηση, τα προηγούμενα δύο χρόνια, έδειξε πως ο δημοσιοϋπαλληλικός κόσμος στη συντριπτική του πλειονότητα Είναι στην πραγματικότητα η καθιερωμένη γιορτή της εξέγερσης των εργατών του σικάγου, η οποία αποτέλεσε μια από τις κορυφαίες στιγμές της πάλης των τάξεων στη νεότερη εποχή. Αναρτήθηκε από όραμα και δημιουργία 28 σεπτεμβρίου. Χαιρετίζει τους χιλιάδες εργαζόμενους του δημοσίου που στη συντριπτική τους πλειονότητα, με αποφάσεις των συνελεύσεων. Δηλώνει την αντίθεσή του στους σχεδιασμούς για αξιολόγηση της σχολικής μονάδας και για ατομική αξιολόγηση των εκπαιδευτικών. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Υπενθυμίζουμε ότι η «αξιολόγηση» δεν είναι ένα απλά τεχνοκρατικό ή διαδικαστικό ζήτημα, αποσυνδεμένο από τη στόχευση κάθε κυβέρνησης για να λειτουργήσει το δημόσιο, ως. Η κυβερνητική τρομοκρατια δεν θα περάσει. Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου. Tην έναρξη και κλιμάκωση αγωνιστικών κινητοποιήσεων από την δευτέρα 10 φεβρουαρίου ανακοίνωσαν οι δικαστικοί υπάλληλοι…

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code